Timelapse-optagelse fra Ridehuset

Ridehuset var ramme for udstillingen Rejsen mod 2017 i dagene 14.-18. april 2015. Udstillingen viste nogle af de projekter, der bliver realiseret frem til 2017.

Vi tog billeder af forberedelserne og satte et kamera fast oppe under taget til at tage billeder hverandet minut til en timelapse-film fra tomt rum til udstillingen var næsten klar.

Brian Rasmussen sætter kamera op til timelapse-optagelser i Ridehuset i forbindelse med Aarhus2017

Brian Rasmussen i liften og i fuld gang med at montere kameraet. Billedet blev taget af liftføreren.

 

 

 

 

 

 

 

Kameraet blev monteret på et stativ med kuglehoved for at vi kunne få den helt rette vinkel på kameraet, uanset hvor det blev placeret.

Fotografen Brian Rasmussen måtte herefter op i liften for at montere kameraet med en strop rundt om tværstangen i hallen og stativet. For en sikkerheds skyld, satte han også en stålwire fast direkte i kameraet. På den måde var vi sikre på, at kameraet ikke faldt ned i hovedet på nogen, for det tilfælde at stroppen ikke holdt. Den holdt nu alligevel, så vi fik fine optagelser med godt udsyn over hele hallen.

Se hele timelapse-filmen her (åbner i nyt vindue i Vimeo)

Timelapse fra Ridehuset, Brian Rasmussen, Fotografhuset

Kameraet kom til at sidde højt oppe under taget på en tværstang i den ene ende af hallen. Helt diskret.

 

 

 

 

 

 

 

Timelapse i Ridehuset af Brian Rasmussen

Så var kameraet monteret i en ellers tom hal. Den blev sat til at tage billeder hver andet minut, så den færdige film dokumenterer i billeder, hvordan Ridehallen blev gjort klar til udstillingen Rejsen til 2017.

 

Copyright 2023 © All Rights Reserved, Fotografhuset