Personalefotografering

I Fotografhuset har vi  mere end 20 års erfaring  med at indfange de gode øjeblikke i billeder, også når det gælder portrætter af jeres medarbejdere.

 

Gennem årene har vi lavet utallige portrætter - både i vores studie og hos virksomheder – og vi hjælper jer gerne med at finde frem til, hvilke slags portrætter der bedst afspejler netop jeres virksomhed.

Morten_2

Fremstå professionelt med flotte billeder af jeres personale

Har I tænkt på, hvordan I fremstår på jeres hjemmeside? Eller hvordan jeres medarbejdere fremstår på de sociale medier?

Ved at få lavet professionelle billeder af jeres personale, har I mulighed for at styrke jeres image og samtidig give jeres medarbejdere et nyt profilbillede til deres LinkedIn-, Facebook- eller Instagram-profil.

Samtidig giver det et flot, ensartet udtryk på hjemmesiden, når alle billeder har samme stil.

Vi har her på siden samlet et par eksempler på, hvordan billederne kan laves, men har I andre ønsker, eller måske en anden stil, så kan vi også det.

Tag os med på råd, hvis I er i tvivl om, hvad der passer bedst til jer.

Med mere end 20 års erfaring inden for fotografering kan vi helt sikkert hjælpe jer med at tage en kvalificeret beslutning.

Personalefotografering på abonnement

Hos Fotografhuset er det muligt at få taget nye personalefotos på abonnement. Det vil sige, at I kan få lavet nye billeder i et professionelt setup, lige når I har brug for det.

I slipper derfor for at finde og booke en fotograf, hver gang I byder velkommen til nye medarbejdere, eller når I gerne vil opdatere jeres personalebilleder.

Med personalefotografering på abonnement gør vi det nemt og fleksibelt for jer at få taget nye, flotte portrætter af jeres medarbejdere. Derfor er der flere muligheder, når I har et abonnement hos os. 

Den ene er, at I kontakter os og aftaler en dag, hvor I blot sender jeres medarbejdere til os, som bliver fotograferet i vores studie-setup.

Med den anden mulighed laver vi en aftale om en fast fotografering i kvartalet ude hos jer, hvor vi medbringer vores profesionelle setup og fotograferer jeres medarbejdere i vante rammer. Her kontakter vi jer, når det er tid til fotografering igen, og aftaler en dag, hvor det passer bedst for jer.

 

Se flere af vores portrætter her

Ny-Morten9


Skal vi fotografere jeres medarbejdere?

Kontakt os på

 +45 26 18 42 72

eller

Copyright 2023 © All Rights Reserved, Fotografhuset