Kommunikation med video i fokus

Fotografhuset er stiftet af Brian Rasmussen, der igennem mere end 20 år har arbejdet med medier og kommunikation. Med en fortid som pressefotograf i de københavnske gader og med et utal af videoproduktioner bag sig har fotograf Brian Rasmussen opnået stor faglig indsigt i, hvordan en professionel tilgang til videoproduktion er.

Med kunder som VESTAS, CO-Industri, AURA og et utal af magasinkunder har det altid været det journalistiske og kommunikative, der har været omdrejningspunket for arbejdet med billeder og film. Som vi plejer at sige: “Vi laver film af rigtige mennesker i den virkelige verden.” Og her kommer den gode historie altid først.

Vi har i tæt samarbejde med kunden altid fokus på at formidle jeres budskab, så det er tro mod jeres vision. Sagt med andre ord, skal jeres budskab formidles med respekt for den virksomhed, I er.

Holdet bag Fotografhuset

Brian_Sort_hvid_web

Brian Rasmussen

Indehaver og fotograf
Morten_m

Morten Maintz

Marketing
allan-trolle

Allan Trolle

Fotograf
Mark_1

Mark Dixon

Art director
Anne-B-Hansen_web

Anne Bilde

Tilrettelægger

Vi støtter lokalt

Aarhus Golfklub

Aarhus Golf Club

Sponsor

Med et sponsorat hos Aarhus Golf Club er vi med til at bevare den traditionsrige klub og sikre, at kvaliteten af den flotte bane bliver bevaret. 

Aarhus United

Aarhus United

Sponsor

Med et koncept, der understøtter den lokale talentudvikling og et samarbejde med de lolake håndboldklubber, er det oplagt for os at være sponsor for Aarhus United Håndbold. 

Copyright 2023 © All Rights Reserved, Fotografhuset