HANDELSBETINGELSER
Fotografhuset 2022

Betalingsbetingelser

Netto 8 dage

Ved priser over kr. 25.000,- og længerevarende produktioner betales 25% af opgavens pris ved opstart af opgaven
Efter optagelserne er færdige betales yderligere 25 %
Når opgaven er godkendt og leveret forfalder de sidste 50% til fuld indfrielse.
Projekter skal som udgangspunt godkendes senest 14 dage efter første korrekturgang med mindre andet aftales.

 

FOTOGRAFI

Brugsrettigheder
Fotografhuset ejer 100% rettighederne til billedmaterialet. Kunder har brugsret til billedmaterialet. Billederne må ikke videresælges til tredjemand, dog er det muligt at tilkøbe brugsret. Billeder må ikke redigeres eller på anden måde ændres uden samtykke.

Udlevering af råmateriale
Vi udleverer ikke rå billedfiler. Da de er at betegne som kladdemateriale der er udarbejdet for at kunne levere det endelige resultat. Vi opbevarer det redigerede billedmateriale og tilhørende råmateriale i minimum 6 måneder efter levering med mindre andet aftales. 

 

VIDEOPRODUKTION

Levering og brugsrettigheder
Når man køber en videoproduktion, så køber man en færdig produktion som et samlet værk. Der må ikke redigeres yderligere i materialet uden skriftlig samtykke fra fotografhuset.
Ved brud på overstående kan fotografhuset kræve en erstatning pålydende produktionsprisen x 2.

Udlevering af råmateriale
Vi udleverer ikke rå videofiler. Da de er at betegne som kladdemateriale der er udarbejdet for at kunne levere det endelige resultat. Vi opbevarer den redigerede film og tilhørende råmateriale, i minimum 3 måneder efter levering med mindre andet aftales.


Reklame / cases
Da vi løbende viser de produktioner vi har lavet vil alle produktioner som udgangspunkt blive lagt på vores egen hjemmeside, og udvalgte cases vil blive promoveret på vores Sociale Medier.
Hvis dette ikke ønskes skal dette aftales inden første offentlige visning af materialet

Levering af grafiske elementer
Det er kundens ansvar at tilsendte grafiske elementer, logoer og lignende til brug i produktioner, er fritkøbte. Samt at de kan bruges uden at bryde eller krænke andres rettigheder.