Cases

Vi løser mange forskellige typer videoopgaver. Vi producerer alt fra case- og profilfilm til oplysningskampagner og rekrutteringsfilm. Herunder kan du se et udvalg af de film, vi tidligere har lavet. 

Showcase-film: AURA Ventures

AURA Ventures er en del af AURA-koncernen, som foretager investeringer i bl.a. grønne, innovative iværksættervirksomheder.

De har netop investeret i nye, innovative solpaneler fra iværksættervirksomheden Over Easy Solar, og det ville de gerne vise og fortælle om gennem en showcase.

I den forbindelse producerede vi to film for AURA Ventures. En, hvor de fortæller om, hvorfor de har valgt at investere i netop Over Easy Solar, og en, der viser, hvor smarte og lette de nye solpaneler er at installere.

Læs mere om casefilm her.

SUS - Socialt udviklingscenter : evaluering af projekt Opgang til Opgang.

I forbindelse med afslutningen af projetet Opgang til Opgang som er et tværfagligt relationelt projekt gennemført i Gellerup ved Århus har vi i samarbejde med SUS - Socialt udviklingscenter og Århus kommune produceret denne film der beskriver hvad projektet har omhandlet og hvordan de har arbejdet på tværs af faggrænser for at hjælpe udsattte borgere videre i livet. 

Casefilm: N.E.M. - Dansk Industri 

North European Modularization Network (N.E.M.) ville gerne øge kendskabet til et forløb om modularisering, som de tilbyder små og mellemstore virksomheder.

Men de havde svært ved at formidle, hvad modularisering er, og hvordan virksomhederne kan få gavn af dette.

Derfor blev løsningen en casefilm, der, med udgangspunkt i virksomheden Lindana, som har deltaget på forløbet, fortæller om, hvad modularisering indebærer, og hvad Lindana har fået ud af forløbet.

Læs mere om casefilm her.

Casefilm: Danova 

Procesvideo: AURA 

Hvor stort et hul skal der graves? Hvor meget fylder I? Hvordan ser det ud bagefter?

Det er nogle af de spørgmål, AURA Fiber møder, når de er i dialog med boligforeninger omkring etablering af fiber i deres område. Men det kan være svært at forklare processen med at få lagt fiber.

Derfor gav det god mening for AURA at få lavet en video, der viser processen fra det første spadestik til en færdig opsætning af en fiberboks i en lejlighed. På den måde gjorde vi det nemt og overskueligt for kunderne at forstå måden, AURA arbejder på, og hvordan processen med at få lagt fiber fungerer.

Dokumentar: Region Nordjylland 

Copyright 2023 © All Rights Reserved, Fotografhuset