Cases

Vi løser mange forskellige typer videoopgaver. Vi producerer alt fra case- og profilfilm til oplysningskampagner og rekrutteringsfilm. Herunder kan du se nogle af de film, vi tidligere har lavet. 

 Casefilm for N.E.M. - Dansk Industri 

North European Modularization Network (N.E.M.) ville gerne øge kendskabet til et forløb om modularisering, som de tilbyder små og mellemstore virksomheder. Men de havde svært ved at formidle, hvad modularisering er, og hvordan virksomhederne kan få gavn af dette.

Derfor blev løsningen en casefilm, der, med udgangspunkt i virksomheden Lindana, som har deltaget på forløbet, fortæller om, hvad modularisering indebærer, og hvad Lindana har fået ud af forløbet.

 Employer branding-film: DIN-EL 

Hos DIN-EL vil de gerne tiltrække flere specialister og ingeniører til at arbejde med fremtidens elforsyning.

Vi valgte derfor i samarbejde med DIN-EL at producere en række videoer, der giver indblik i, hvordan man som specialist kan bringe sin faglighed i spil i fremtidens elnet, og hvilke muligheder der er for udvikle sig og nørde ned i sit fag, mens man bidrager til den grønne omstilling.

 Procesvideo for AURA 

Hvor stort et hul skal der graves? Hvor meget fylder I? Hvordan ser det ud bagefter?

Det er nogle af de spørgmål, AURA Fiber møder, når de er i dialog med boligforeninger omkring etablering af fiber i deres område. Men det kan være svært at forklare processen med at få lagt fiber.

Derfor gav det god mening for AURA at få lavet en video, der viser processen fra det første spadestik til en færdig opsætning af en fiberboks i en lejlighed. På den måde gjorde vi det nemt og overskueligt for kunderne at forstå måden, AURA arbejder på, og hvordan processen med at få lagt fiber fungerer.

 Casefilm for LMS365 

 Dokumentar for Region Nordjylland