Employer branding-film

Vil du tiltrække de rette medarbejdere til din virksomhed?

Så er en employer branding-film en effektiv måde at skille sig ud og tiltrække de rigtige medarbejdere til din virksomhed.

En employer branding-film giver kommende medarbejdere et særligt indtryk af, hvem I er som virksomhed, og hvilke værdier du vægter højt blandt dine medarbejdere. 

Vis hvem I er

Det kan være svært for en kommende medarbejder at få en fornemmelse af sin potentielt kommende arbejdsplads.

Med en employer branding-film viser du kommende medarbejdere og samarbejdspartnere, hvilke mennesker der gemmer sig bag din virksomhed: Hvordan er I som arbejdsplads? Hvordan arbejder I til dagligt? Hvem er de kommende kollegaer? Hvordan ser arbejdspladsens fysiske rammer ud? − og så videre.

Gør indtryk med video

Det er efterhånden ingen hemmelighed, at video er et effektivt værktøj til at skære gennem støjen og få dine modtagere til at se dit budskab.

En employer branding-film er ingen undtagelse. Den er et stærkt værktøj til at kommunikere det, der gør din virksomhed unik, og hvorfor det er et godt sted at arbejde.

Ved at formidle din virksomheds værdier og kultur gennem video, fanger og fastholder du opmærksomheden hos potentielle nye medarbejdere. På den måde skaber du en fortælling, der der giver genklang hos de talenter, du ønsker til din virksomhed.

Copyright 2023 © All Rights Reserved, Fotografhuset