Fra koma til sejr

1000x375-cover-portraet-camilla-pedersen

Camilla Pedersen er en af Danmarks bedste kvindelige triatleter. Men efter et voldsomt styrt på cyklen under en træningstur lå hun i koma i 19 dage. Efter komaen blev hun interviewet til Danmarks Idrætsforbunds magasin Idrætsliv om hendes kamp for at komme tilbage til sporten.

Fotografhuset blev bestilt at tage billederne til artiklen og vi mødtes med hende på Tangkrogen i Århus for at tage en række billeder af hende. Flere af billederne kan bruges som opslag til tekst i magasinet.

Du kan læse interviewet og se Fotografhusets billeder her i artiklen "Jernkvinden" i Idrætsliv, nr. 2, 2014 (åbner i nyt vindue)

Camilla Pedersen - Triatlet (Brian Rasmussen/fotografhuset)

Portræt af triatelt Camilla Pedersen - med miljø (Brian Rasmussen/fotografhuset)

 

Efter vi havde fotograferet Camilla Pedersen deltog hun i sit første løb efter ulykken, Challenge Fuerteventura, som er en halv ironman distance. Og hun viste, at hun var tilbage i topform, da hun vandt løbet i tiden 4:30:16.

Camilla Pedersen - Triatlet (Brian Rasmussen/fotografhuset)

Portræt af Camilla Pedersen - close up (Brian Rasmussen/fotografhuset)

Med mere end 20 års erfaring inden for medieproduktion har vi erfaringen til at hjælpe jer med jeres næste visuelle opgave. Om i lige er startet eller har været i gang i mange år, så kan vi hjælpe jer med sparring og udvikling af indhold. Vi ser frem til et godt samarbejde.

Følg os her:

Kontakt os

Copyright 2017 © All Rights Reserved, Fotografhuset