En sej malermester i det kolde vand

Michael Gladney er en malermester, som bruger tiden på andet end at svinge pensler. Han havde kvalificeret sig til VM i Ironman på Hawaii. I den forbindelse ville Magasinet Danske Malermestre bringe en artikel om ham - en opgave de hyrede Fotografhuset til.

En råkold morgen i efteråret mødtes fotografen med malermesteren ved søen i Viborg, hvor han primært har svømmetrænet til VM i Hawaii.

Vi havde aftalt med ham, at han skulle fotograferes, mens han svømmede. Og da vandet i søen kun var 16 grader, skulle vi helst være færdige med fotograferingen inden for en time.

Vi tog ned til søen, og mens Fotografhuset forberedte optagelserne og satte udstyret op, klædte malermesteren om til svømmer og kastede sig i vandet. Han svømmede forbi så tæt på broen som muligt, hvor fotografen i tør tilstand kunne skyde en lang række fotos.

Se artiklen om Michael Gladney og Fotografhusets billeder side 21 i Danske Malermestre (åbner i nyt vindue)

Efter artiklen blev bragt, gennemførte han VM i Ironman på Hawaii i oktober 2013.

Med mere end 20 års erfaring inden for medieproduktion har vi erfaringen til at hjælpe jer med jeres næste visuelle opgave. Om i lige er startet eller har været i gang i mange år, så kan vi hjælpe jer med sparring og udvikling af indhold. Vi ser frem til et godt samarbejde.

Følg os her:

Kontakt os

Copyright 2017 © All Rights Reserved, Fotografhuset