Nyt design til hjemmesiden

Som tidligere fortalt, har vi i Fotografhuset i den seneste tid, haft ekstra ressourcer på den grafiske side.
Det ses nu for alvor på vores hjemmeside, www.fotografhuset.dk.

Fotografhusets hjemmeside har fået en grafisk overhaling, og vi er glade for at vi nu er klar til at vise jer resultatet. Har du bemærket vores nye logo? Det har mere at byde på, end hvad du ser ved første øjekast.


Vi tog springet

Fotografhuset har, samtidig med lanceringen af den nye hjemmeside, fået opdateret visuel identitet. Ja faktisk har det hele fået en omgang med den kreative pensel. Selvom vi startede med få ændringer i logoet, besluttede vi os for at (turde) springe helt ud i det, med helt nyt logo.


Er det en fugl, er det et fly?

Det nye logo skal kunne omfavne alt det fotografhuset er. Da navnet i sig selv tydeliggør fotograf-rollen, har vi især haft fokus på rådgivningsdelen. Vi har været omkring den kloge ugle og mange andre spændende forslag. Men nu er vi landet, og vi har fået et nyt og mere tidssvarende logo, som vi vil bruge fremover.


Fotograf-hjernen

Hvis du kigger nøje efter, så er vores nye bomærke ikke kun nogle bolde med gradienter i. Logoet er delt op i to hjernehalvdele:

- for netop at fortælle, at det er fotografi (og video) vi gør os kloge på.

Mon du så hjernen ved første øjekast?


Dét tilbyder vi:

Fotografhuset arbejder med at fortælle virkelighedens og virksomheders historier til bladet, pressen, virksomheden og hjemmesiden i unikke billeder. Samtidig har vi igennem de sidste mange år arbejdet med video som fortælle form. Vi rådgiver og fungerer som sparringspartner for dig og din virksomhed.
Hjemmesiden harmonerer med vores nye visuelle profil, den kommunikative platform har fået et løft og vi har fået en ny brugervenlig navigation. Vi har samlet og præsenterer nu alle vores opgaveområder ét sted.


Vores portfolio og arkiv

Film fylder mere og mere, og hos Fotografhuset har vi allerede flere års erfaring i at producere små som store film. På den nye hjemmeside kan i se nogle eksempler på vores produktioner.

Intet fotografhus uden fotos! Dem viser vi også en masse af her, i vores nye galleri.

Vores "gamle" hjemmeside fungerer nu som arkiv og det er hér du som kunde ville kunne hente dine billeder.


Skal vi løse grafiske opgaver for dig?

Vi hjælper jer med at fremstå professionelt, så i fremstår troværdige. Ved at bruge en professionel grafiker fremstår jeres materiale helt perfekt. Og hos os i fotografhuset tilbyder vi derudover også at lave nye virksomheds portrætter, produktbilleder og præsentation af jeres virksomhed.

Copyright 2023 © All Rights Reserved, Fotografhuset