Mit livs største billede

DANOVA-top1

”Jeg overnattede på hotel i Silkeborg og dér kørte jeg med en lillebitte elevator.”
Sådan begynder Lone Bidsted, purchasing director hos virksomheden Danova, sin historie om hvordan en tur i en lillebitte elevator i Silkeborg førte, til at 63m2 skov flyttede ind hos virksomheden, og omdannede det betongrå og kedelige indgangsparti til at være en oplevelse for både medarbejdere og besøgende.

En torn i øjet
Med sin grå betonvæg på hele 11,5 gange 5,5 meter havde det store indgangsparti længe været en torn i øjet på medarbejderne hos Danova. Ledelsen havde tænkt mange tanker om, hvordan de kunne gøre det mere indbydende, men med fx hele 5,5 meter til loftet var løsningen ikke bare lige at hænge et par billeder op - det ville ligesom ikke gøre det. ”Skal vi male det, skal vi tapetsere eller skal vi få lavet store plakater”, havde ledelsen spurgt sig selv ad flere omgange. Ingen af løsningerne var optimale.

En lillebitte elevator blev en åbenbaring
”I den her lillebitte elevator i Silkeborg, var der et motiv af en skov, der var så ’real’, at det virkede som om, jeg kunne vade direkte ind i skoven - lige dér i elevatoren tænkte jeg med det samme: ’Det vil jeg også have’. Derfra blev tanken om et motiv der skulle dække hele væggen ved indgangspartiet født. Et motiv der giver en fornemmelse af, at man træder ind i en lysning i en skov, ville være den perfekte velkomst til virksomheden, og et godt billede på den natur og det miljø, som vores virksomhed arbejder i og med.”

STOR udfordring – STORE pixels
”Vi vidste dog godt, at vi havde stillet os selv en stor udfordring. Man kommer nemlig fysisk så tæt på væggen, at man kan røre ved den - derfor ville det tydeligt kunne ses, hvis ikke kvaliteten blev perfekt. Den første test var langt fra opløftende!”
Et testtryk hos et trykkeri resulterede således i store firkantede pixels, når man nærmede sig væggen.

Brian Rasmussen fra Fotografhuset
”Jeg kender Brian Rasmussen fra Fotografhuset og har tidligere set nogle af hans billeder - derfor var jeg heller ikke i tvivl om, hvem jeg skulle kontakte efter det skuffende testtryk.”
”Ikke bare bifaldt Brian udfordringen, han tog os med storm fra første telefonsamtale. En halv dag efter Brian havde sagt ja til opgaven, havde han fundet ud af hvilket specialudstyr, der var nødvendigt til at løse opgaven. Han overtog kommunikationen med de relevante skilteproducenter og fik lavet en aftale med dem. Og endelig havde han også lavet en samlet tidsplan for hele projektet (som han senere overholdt til punkt og prikke!)”

Det færdige resultat gør kunder og medarbejdere glade
Det færdige billede fylder 11,5 gange 5,5 meter og blev monteret en uge inden et stort kundearrangement. Både kunder og vores egne medarbejdere hos Danova var vildt imponeret over det færdige resultat. ’Hold da op’ og ’Man bliver helt glad’ var de første reaktioner, jeg hørte. Siden da har vores medarbejdere hos Danova fortalt, at billedet bidrager til både bedre indeklima og bedre arbejdsklima.”

Samarbejdet
”Hele samarbejdet har fungeret effektivt og godt fra start til slut. Brian greb opgaven med begge hænder fra start af og han har hele tiden været god til at svare på spørgsmål og komme med løsninger på de udfordringer, som vi løb ind i. For eksempel havde vi ikke selv tænkt på, at det var vigtigt, at træernes stammer var nogenlunde lige og hvordan lyset lige skulle falde. Begge dele er med til at give den dybde i billedet, som gør resultatet så virkelighedstro.”

Indret din virksomhed med billeder - det smitter af på både kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere
I dag kan stort set alt lade sig gøre, når det handler om billeder. Lige fra billeder på små M&M-chokolader til kæmpestore billeder, der fylder hele rum. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

 

Er du modig?
Lad os sammen se på hvordan billeder skaber bedre resultater for din virksomheds markedsføring og kommunikation. Kontakt mig på 2618 4272 eller
brian@fotografhuset.dk.

Det er absolut ikke et krav, at du allerede har en forkromet idé til hverken billeder eller brugen af dem, inden du ringer eller skriver – den del hjælper jeg gerne med.

Copyright 2023 © All Rights Reserved, Fotografhuset