Hurtige produktfotos

Vores kontor ligger i Navitas-bygningen side om side med mange andre firmaer, så her summer af liv og idéer. Og nogle gange skal de bruge fotos i en fart.

En dag stak vores nabo, Sorry Mom, hovedet indenfor i Fotografhusets lokaler, fordi de var i fuld gang med at få lavet flyers og brochurer til forhandlere og distributører, men manglede reklamefotos af deres nye produktserie. Sorry Mom har fundet en niche på det danske marked og producerer særlige plejeprodukter til tatoveringer, så de holder bedre og bliver flottere.

Nu havde de lige fået emballagen hjem, dog uden indhold. Og de havde brug for produktfotos i en fart.

En bøtte, som er tom, kan gå an. Men en tube, som er åben i toppen, fordi den er tom, gør sig ikke godt på billeder. Medmindre fotografen lige sørger for at få det til at ligne en lukket tube. Billederne skulle nemlig bruges til at illustrere, hvordan de endelige produkter kommer til at se ud, så distributører kan se, hvordan de kommer til at gøre sig på hylderne.

Vi hjælper gerne en god nabo med at få taget produktbilleder, selvom det som i denne situation skulle foregå i al hast. Vi fik sat et fotostudie op og fik skudt nogle billeder, så de var klar til at arbejde videre med dem, da de selv stod for fritlægningen.

 Produktfoto (Brian Rasmussen)

Produktfoto af pumpeflaske.

 

#FunFact
Historien med deres firmanavn Sorry Mom er lidt sjov. De fortæller, at de fleste unge mennesker som regel er bange for, hvad deres mor eller forældrene vil sige til, at de kommer hjem med en tatovering. Og de fleste ender med at skulle sige undskyld til deres mor...

 Produktfoto (Brian Rasmussen)

Produktfoto af (tom) tube.

Se flere eksempler på produkt- og reklamefotos her på hjemmesiden.

Læs om mere om hvad vi tilbyder inden for produktfotos

Copyright 2023 © All Rights Reserved, Fotografhuset