Heldig med vilje

Sådan arbejder vi med lyset

2020-10-19 12.42.52
Når man ser alle de flotte billeder der bliver lavet på videooptagelser, tænker du så nogensinde på, hvordan de er blevet til?
Vi kan selv ! 
Vi laver det bare selv for når din kollega filmer med sin telefon, eller måske sit mirrorles kamera så ligner det bare aldrig helt. Er det simpelthen bare fordi andre har federe location end dig. Er andre arbejdespladser bare indrettet lækre end din? Det syntes du egenligt ikke, ja, faktisk har I nok et af byens flotteste kontorlandskaber, indrettet helt perfekt, med en lækker udsigt og virkelig god kaffe !
Sådan gør vi
Men hvorfor ser dine optagelser ikke sådan fotografagtig lækre ud ? Det kan jo skyldes mange ting, men hvis rammerne er på plads hvorfor er det så ikke bare at tænde for kameraet og optage kollegaens vigtige budskab. Her vil vi vise lidt af hvordan vi har arbejdet med lokationen og hvordan vi har brugt rummene aktivt.

Sådan har vi gjort

heldig med vilje2

Vi starter altid med at slukke lyset i rummet, da det eksisterende lys kan have mange forskellige farvenuancer alt efter om det er halogen, lysstofrør, sparepærer eller andet. 

På den måde kan vi skabe en lyssætning der fremhæver personen og samtidig giver en fornemmelse af rum. 

Se det her indlæg for at se de forskellige farver der kan være i et rum

 

Sådan har vi gjort
  1. Derefter kan vi starte med at lave et grund lys I rummet, der giver et jævnt og enkelt lys på baggrunden. 
  2. herefter har vi sat en lampe med en softboks på til at give noget form til interviewpersonens hoved og skuldre. Den står lige til venstre for kameraet.
  3. endelig har vi en lille lampe til at give noget seperation mellem forgrund(interview person) og baggrunden samt give lidt lys i håret.