Kommunikation med video i fokus

Fotografhuset er stiftet af Brian Rasmussen der igennem mere end 20 år har arbejdet med medier og kommunikation. Med en fortid som pressefotograf i de Københavnske gader og med et utal af videoproduktioner bag sig har Brian Rasmussen opnået stor faglig indsigt i hvordan en professionel tilgang til videoproduktion er.

Med kunder som VESTAS, CO-Industri, AURA og et utal af magasin kunder har det altid været det journalistiske og kommunikative der har været omdrejnings punket for arbejdet med billeder og film. Som vi plejer at sige “ Vi laver film af rigtige mennesker i den virkelige virklighed”

Altid i tæt samarbejde med kunden har vi fokus på at formidle jeres budskab så det er tro mod jeres vision. Sagt med andre ord, jeres budskab skal formidles med respekt for den virksomhed I er.

Professionel løsning af dine opgaver

Med os er du sikret levering af dine billeder til tiden, og du får rådgivning og kvalitet i hele processen. Gennem mere end 20 år har vi leveret til alt fra de klassiske journalistiske fotoreportager til magasiner over brochurer og foldere til webbaserede medier.

Vi laver samtidig fotoopgaver og billeder for erhvervslivet, om det er portrætter og reklamefotos til profilmateriale til hjemmesiden.

På bloggen kan du se eksempler på business cases og få historien bag nogle af billederne i porteføljen herfra.

Nem adgang til dine billeder

Som kunde kan du nemt tilgå dine billeder i vores billedarkiv via Fotografhusets hjemmeside, uanset hvor du er i verden.

Du behøver ikke gemme billederne på jeres egen server, for du kan altid hente dem her på vores hjemmeside, kigge dem igennem og downloade dem.

Denne guide viser dig hvor nemt det er.

Fra idé til produkt

Hos os bestiller du ikke blot et foto, men får en professionel sparringspartner inden for fotografi. Fotografhuset er med fra idéerne opstår og til de realiseres.

Du kan således invitere os med i den redaktionelle proces for et magasin eller en brochure – eller kontakte os med din idé.

Fotografhuset tager selvfølgelig også ud til her og nu-opgaver og efter behov.

Samarbejde

Vores udvalgte kunder og referencer