Fotografhuset - fotografi til erhverv

Fotografhuset arbejder med at fortælle virkelighedens og virksomheders historier til bladet, pressen, virksomheden og hjemmesiden i unikke billeder. Samtidig har vi igennem de sidste mange år arbejdet med video som fortælleform.

Professionel løsning af dine fotoopgaver

Med os er du sikret levering af dine billeder til tiden, og du får rådgivning og kvalitet i hele processen. Gennem mere end 15 år har vi leveret billeder til alt fra de klassiske journalistiske fotoreportager til magasiner over brochurer og foldere til webbaserede medier.

Vi laver samtidig fotoopgaver og billeder for erhvervslivet, om det er portrætter og reklamefotos til profilmateriale til hjemmesiden.

På bloggen kan du se eksempler på business cases og få historien bag nogle af billederne i porteføljen herfra.

Nem adgang til dine billeder

Som kunde kan du nemt tilgå dine billeder i vores billedarkiv via Fotografhusets hjemmeside, uanset hvor du er i verden.

Du behøver ikke gemme billederne på jeres egen server, for du kan altid hente dem her på vores hjemmeside, kigge dem igennem og downloade dem.

Denne guide viser dig hvor nemt det er.

Fra idé til produkt

Hos os bestiller du ikke blot et foto, men får en professionel sparringspartner inden for fotografi. Fotografhuset er med fra idéerne opstår og til de realiseres.

Du kan således invitere os med i den redaktionelle proces for et magasin eller en brochure – eller kontakte os med din idé.

Fotografhuset tager selvfølgelig også ud til her og nu-opgaver og efter behov.

Samarbejde

Vores udvalgte kunder og referencer